Продажба, монтаж, диагностика и поддръжка на автомобилни газови уредби и автомобилни метанови уредби.
Начало FSI GDI TSI Галерия монтажиЦени Лизинг Контакти

Автогаз или Дизел

 
Намирате ли за чудесно да управлявате нов автомобил с “Bi fuel” /двойно горивна инжекционна система, работеща на течен пропан-бутан и бензин / или предпочитате Дизел?

Ето няколко неща, върху които си струва да помислите.
 
  • Цената на нов автомобил с “Bi fuel” /Двойно горивна инжекционна система, работеща на Пропан Бутан и Бензин/ е по-ниска от цената на нов дизелов автомобил.
  • Опитът в цяла Европа показва, че Вие започвате много по–рано да правите иконoмии от средствата, давани за гориво за един “Bi fuel” автомобил работещ на пропан бутан, в сравнение с един Дизел.
  • Автомобил с “Bi fuel” горивна система е по-атрактивен финансово, защото Вие ще трябва да изминавате много повече километри годишно със своя Дизел, за да получите същата изгода, както с “Bi fuel”.
  • Включвайки обстоятелството, че консумативите на дизеловия двигател са по-скъпи, се получава едно увеличение на сервизните разходи с 35 %. Въпреки последните постижения в областта на Дизела, той е много по-шумен и димен, спрямо автомобила с “Bi fuel” горивна система, което за Вас или Вашите пътници може би не е от същественно значение, но за природата е.
  • Автомобилът с дизелов двигател по традиция е значително по-скъп, още повече имайки предвид цените на последните модели дизелови разработки, и отгоре на това Вие получавате доста недостатъци, спрямо неговото представяне, например като занижена максимална скорост, забавено ускорение и т.н., което в никакъв случай не присъства в един “Bi fuel”-ен автомобил.
  • Сравнявайки с другите горива Дизелът “произвежда” повече енергия на литър, но пък за сметка на това струва по-скъпо от Пропан Бутана и изисква допълнителни разходи като “добавки” и т.н. Всеки знае, че най-малкото количество вода в дизеловото гориво е пагубно за горивната помпа и в цялост за двигателя. Това води до непредвидени огромни разходи за ремонт. Подобен проблем с наличие на вода при Пропан Бутана е напълно изключен.
  • Да пълниш своя резервоар с дизелово гориво не е удоволствие, най-малкото да развиеш и да завиеш капачката и ръцете Ви вече не са същите. Да не говорим за случаи, когато резервоарът прелее.
  • При зареждане с Пропан Бутан Вашите ръце винаги са чисти. Изливане, разливане, препълване и други такива са напълно изключени.
  • Да не забравяме, че недобросъвестно смесване на Дизела с неприемливи съставки като вода и други от страна на продавачите е често срещано явление, което е физически невъзможно при Пропан Бутана.
 
Единственото съществено предимство на дизела, което трябва да споменем, е, че при него резервоарът е един и това спестява значително място във вашия багажник. Но като контра пункт на това обстоятелство можем да кажем, че вече има различни модели резервоари за Пропан Бутан с доста причудливи форми, направени специално за определени ниши на определени модели автомобили, или пък се извършва монтаж на резервоара на нетрадиционни места, като отдолу и т.н.

Не трябва да се пропуска и фактът, че все пак при автомобил с “Bi fuel” горивна система запасът от гориво е двоен и с него при определени обстоятества може да се изминават значими разстoяния непостижими при други случаи.


/catart_pictures/tn_eurogas-art-BMW-318-2.0-129hp-газов-инжекцион-Zavoli-OBD-бутилка-30-литра225341.jpg
BMW 318 2.0 129hp газов инжекцион Zavoli OBD бутилка 30 литра
Zavoli Logo BSM Logo BRC Logo AG Logo
Landirenzo Logo Fobos Logo KME Logo Prins Logo
Lovato Logo AEA Logo Autogas Italia Logo
Tomasetto Logo Tartarin Logo Valtek Logo Tamona Logo

* В Еврогаз 3000 работим с всички водещи производители на газови и метанови уредби.
Приятели
НОРДСТАР 2005 ООД е специализирана в ремонт и поддръжка на автоклиматици. Екипът е с дългогодишен професионален опит, което спомага за бързо откриване на проблема и ефективното му отстраняване.
... към www.avtoklimatik.com
termonord
• Zavoli - допълнителна информация

• Сертификати

• Zavoli ZLI - втечнен газ

• Zavoli BORA
Можете да заплатите:

• В брой

• На изплащане чрез
Асоциация на българските автогаз сервизи

"Асоциация Български автогаз сервизи" е сдружение с нестопанска цел, регистрирано по ЗЮЛНЦ на 28.04.2011г. с решение № 264/2011 на СГС - Фирмено отделение. В него членуват юридически лица от цяла България , които извършват търговска дейност в областта на дистрибуцията, монтажа, ремонта, гаранционното и следгаранционното обслужване на автомобилни газови системи на пропан-бутан и метан.

...научете повече
» Начало
» Галерия монтажи
» Цени
» На изплащане (лизинг)
» Въпроси / Отговори
» Полезна информация (статии)
» Карта на сайта
» Къде се намираме
» Контакти
» Асоциация на българските автогаз сервизи
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
© 2010 - 2018

Всички права са запазени от Еврогаз 3000 ООД


www.eurogas-varna.com

www.evrogas-varna.com
nerasoft v3.0.9.1